Overslaan en naar de inhoud gaan

Uw chiropractor kan u hierin adviseren!

Stuur ons een email bij interesse. Uw chiropractor verkoopt enkel met persoonlijk advies. Daar maken wij het verschil. 

Bulk orders zijn ook mogelijk: vraag uw offerte.

Email: roodlichttherapie@gmail.com

Kort en duidelijk:

De gemiddelde Europeaan brengt 90% van zijn tijd binnen door . Historisch gezien hadden mensen verschillende niveaus van blootstelling aan de natuurlijke omgeving. We waren veel meer bezig met de zon, het water, de lucht en de aarde.

Cellulaire energie genaamd ATP drijft alle chemische processen in het lichaam aan. Als je weinig ATP hebt, voel je je uitgeput en neerslachtig. Hogere niveaus van ATP sturen het proces in een andere richting: gelukkig en productief. Een begrijpelijke balans, maar hoe gaan we ermee om?

De mitochondriën zijn de biologische batterijen in de menselijke cellen. Rood en nabij-infrarood licht laadt ze op , bijvoorbeeld via de zon of de juiste rood lichttoestellen.

De processen in ons lichaam worden gesynchroniseerd op basis van een 24-uurs bioritme. Om uw ritme te synchroniseren, vermijdt u kunstmatig blauw licht voordat u naar bed gaat en stelt u zich kort na het ontwaken bloot aan intens licht. Rood Lichttherapie is ideaal om 's ochtends na het ontwaken toe te passen, omdat het een lichtspectrum produceert dat de zonsopgang nabootst met een intensiteit van 30.000 lux (op een bewolkte dag heb je na zonsopgang amper een paar honderd lux thuis). 
Dit zorgt voor een ochtendreset van uw  bioritme, wat zich vertaalt in meer energie en betere prestaties. Verschillende onderzoeken hebben een verbeterde slaapkwaliteit en verhoogde melatoninespiegels gevonden bij gebruik van Rood Lichttherapie.

Gunstige effecten van rood lichtpanelen

Er zijn gunstige effecten wetenschappelijk vastgesteld op vlak van :

Onze rood lichttoestellen maken gebruik van 6 golflengtes rood licht en NIR (= near-infrared light) met respectievelijke golflengtes rood licht van 630nm, 660 nm en 670nm; en NIR van 810nm, 830 nm en 850 nm. Op deze golflengtes zijn er effecten op cellulair niveau.

Met name op de mitochondira : de energiefabriekjes van ons lichaam.

Het gunstige effect is te danken aan de diepte waarmee deze lichtgolflengtes doordringen in ons weefsel. Dit is anders dan infrarode lamp en sauna, waar het effect komt van de warmte.

Lichttherapie wordt reeds lang in de medische wereld gebruikt. Nu is het ook beschikbaar én betaalbaar voor het grote publiek dankzij LED technologie.

Rood lichttherapie

  • Mis je energie?
  • Heb je gemakkelijk blessures?
  • Heb je vaak last van terugkerende pijnlijke ontstekingen in de gewrichten? In de darmen?
  • Heb je slaapproblemen?
  • Kan je een cognitieve en mentale ondersteuning gebruiken?
  • Wil je dat je huid er beter uitziet?

Eenvoudig gebruik

  • Bij jou thuis.
  • Geen lange sessies nodig : vanaf 5 minuten tot 20 minuten.

Efficiënt

  • Voelbaar resultaat op korte termijn.

Bestellen

Bestellen kan via Erika Van den Hauwe en chiropractor Pieter-Jan Beckx :

Wij verkopen met persoonlijk advies. Daar maakt uw chiropractor het verschil!

Vraag offerte voor bulk orders.

Chiropractor Gent

Maak online uw afspraak bij chiropractor Pieter-Jan Beckx in de praktijk te Gent.