Overslaan en naar de inhoud gaan

Chiropractor Pieter-Jan Beckx

is als zelfstandig chiropractor in Gent werkzaam sinds 2003.

Hij heeft zijn vijfjarige universitaire studies gevolgd in Engeland aan het Anglo-European Chiropractic College (AECC).

Door zijn meer dan 20 jarige ervaring kan hij door complexe problemen heen zien en worden de casussen opgebroken tot 'the bare essentials'. 

Daarenboven heeft Pieter-Jan een speciale interesse in preventieve gezondheidszorg. Steeds meer worden lifestyle elementen geïntegreerd in zijn manier van werken. 

Resultaten behalen én behouden op de lange termijn. Dat is hét doel. 

CHIROPRAXIE

De opleiding tot chiropractor is een zeer gespecialiseerde opleiding die de houder ervan maakt tot dé rug specialist bij uitstek qua diagnose en conservatieve behandeling van het bewegingsapparaat.

De chiropractor is zich tevens bewust van het belang van een multidisciplinaire aanpak indien nodig. 

Chiropractor Gent

Maak online uw afspraak bij chiropractor Pieter-Jan Beckx in de praktijk te Gent.

Chiropractor Pieter-Jan Beckx

Bestuurder DDVT BV

Kortrijksesteenweg 371 bus 1

9000 Gent

BE 0778 853 877

Fortis. BE82 0019 2104 3368

RPR Gent, afdeling Gent

PJ_Beckx

ORTHOMOLECULAIR LIFESTYLECOACH

Erika Van den Hauwe

Een gezonde geest in een gezond lichaam, dat is toch wat iedereen nastreeft? 

Spijtig genoeg is deze levenswijze in onze huidige tijd niet makkelijk om te bekomen. Niet alleen door tijdsgebrek, maar ook de verwerking van voeding kan een invloed hebben op onze inname van voedingsstoffen. Voeding moet alsmaar sneller en groter worden geproduceerd, we importeren groenten en fruit van de andere kant van de wereld of kiezen voor voorverpakte producten wegens tijdsgebrek. Dat is op zich geen schande en helemaal te begrijpen. Maar deze intensieve landbouw, manier van transporteren, de aanwezigheid van toxische stoffen en manieren van bewaren, zorgt er soms voor dat essentiële voedingsstoffen minder aanwezig zijn in onze verse producten in vergelijking met vroeger. Het liefst kiezen we altijd voor een gevarieerde verse voeding, dit in combinatie met regelmatige beweging, stressreductie, optimaliseren van ons bioritme. Maar dan nog kan dit gecombineerd worden met voedingssupplementen.

Click op het logo voor meer info

Haar Laser Team

Cathy Banckaert

Cathy, verpleegkundige / lasertherapeute, gebruikt de praktijkruimte te Gent op woensdagen.

Cathy maakt deel uit van een dynamisch team van 3 verpleegkundigen, gespecialiseerd in definitieve laserontharing. Reeds meer dan 10 jaar werken zij als collega's lasertherapeuten samen en zijn dus als groep heel goed op elkaar ingesteld. Ze zijn allen zelfstandig en werken op verplaatsing bij hun vaste instituten en dokterspraktijken. In jouw instituut te Gent komt dus steeds jouw zelfde vertrouwde verpleegkundige.

Wat doen ze:

Medische laserbehandelingen voor een permanente ontharing.

Click op het logo voor meer info.