Overslaan en naar de inhoud gaan

Chiropractor Pieter-Jan Beckx adresgegevens

De praktijk van chiropractor Pieter-Jan Beckx bevindt zich op een gunstige locatie in Gent, buiten de Lage-Emissiezone (LEZ), waardoor patiënten gemakkelijk kunnen bereiken zonder zich zorgen te maken over LEZ-beperkingen. Onze praktijk is strategisch gelegen nabij voldoende parkeermogelijkheden, waardoor patiënten probleemloos kunnen parkeren tijdens hun bezoek.

Adres:
Chiropraxie Pieter-Jan Beckx
Kortrijksesteenweg 371, 9000 GENT

Onze locatie biedt niet alleen gemakkelijke toegang met de auto, maar is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer, waardoor we voor iedereen goed bereikbaar zijn. We streven ernaar om een comfortabele en handige omgeving te bieden voor onze patiënten, zodat ze zich volledig kunnen concentreren op hun welzijn en herstel.

Via de app 4411 kan u gemakkelijk registreren voor uw parkeren. Voor een gewone consultatie kan u 20 minuten gratis parkeren, wat normaal volstaat.

Contacteer chiropractor Beckx per e-mail

Voor vragen, afspraken of meer informatie kunt u contact met ons opnemen via ons e-mailadres:

E-mail: chiropractorbeckx@gmail.com

Alle berichten die naar dit adres worden gestuurd, worden zo snel mogelijk beantwoord door chiropractor Pieter-Jan Beckx zelf!
We streven ernaar om uw vragen en verzoeken met de grootst mogelijke zorg en aandacht te behandelen, zodat u de beste ondersteuning krijgt op weg naar welzijn en gezondheid. Aarzel dus niet om ons te e-mailen met uw vragen of opmerkingen. We kijken ernaar uit om van u te horen!

chiropractorbeckx@gmail.com

Openingsuren Chiropraxie Beckx (Gent)

Bij Chiropraxie Praktijk Pieter-Jan Beckx streven we ernaar om flexibele openingsuren aan te bieden om aan de behoeften van onze patiënten te voldoen. Of u nu een drukke werkdag heeft of liever 's avonds een afspraak maakt, we hebben verschillende tijden beschikbaar om aan uw planning te voldoen. Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken tijdens de openingsuren die voor u het beste uitkomen. We kijken ernaar uit om u te helpen op uw pad naar herstel en welzijn.

Maandag 08:00 - 20:00
Dinsdag 08:00 - 20:00
Woensdag Afwezig
Donderdag 13:00 - 20:00
Vrijdag 09:00 - 19:00
Zaterdag 09:00 - 12:00
Zondag Chiropraxie Pieter-Jan Beckx gesloten

Chiropractor Pieter-Jan Beckx

Bestuurder DDVT BV

Kortrijksesteenweg 371 bus 1

9000 Gent

BE 0778 853 877

Fortis. BE82 0019 2104 3368

RPR Gent, afdeling Gent

Chiropractor Gent

Maak online uw afspraak bij chiropractor Pieter-Jan Beckx in de praktijk te Gent.