Overslaan en naar de inhoud gaan

CHIROPRAXIE

De opleiding tot chiropractor is een zeer gespecialiseerde opleiding die houder ervan maakt tot dé rugspecialist bij uitstek qua diagnose en conservatieve behandeling van het bewegingsapparaat.

De chiropractor is zich tevens bewust van het belang van een multidisciplinaire aanpak indien nodig. 

Pieter-Jan Beckx

is als zelfstandig chiropractor werkzaam sinds 2003.

Hij heeft zijn vijfjarige universitaire studies gevolgd in Engeland aan het Anglo-European Chiropractic College (AECC).

Na zijn studies is Pieter-Jan beginnen werken in een bestaande praktijk in Antwerpen.

Al in 2005 startte hij zijn eigen solo praktijk in Gent en verdeelde hij zijn tijd 50-50 tussen Gent en Antwerpen.

In 2015 stopte hij zijn praktijk in Antwerpen en richtte hij een 2de praktijk op in Aalter geïntegreerd in de fitness/groepspraktijk Okinawa.

PJ_Beckx
selfie Pieter-Jan Beckx 04-2022

CHIROPRAXIE

Marie D'haveloose

trok na haar middelbare studies in 2017 rechtstreeks naar Parijs om aan het Institut Franco-Européen de Chiropraxie haar studies aan te vangen.

In augustus 2022, na 5 jaar studeren en vele seminaries later versterkt Marie het team in Gent en Aalter met veel enthousiasme.

Marie zal in Gent werken op donderdagen, en in Aalter op dinsdagen. 

Met een passie voor bijleren zal Marie na haar stage (vrijdagen tem maandagen) in een pediatrie-gerichte praktijk in Parijs, om zich verder te specialiseren in de gezondheid en behandeling van zwangere vrouwen, baby's en kinderen, ook voor de behandeling van de allerkleinsten en toekomstige en kersverse mama's instaan.

ORTHOMOLECULAIR GEZONDHEIDSCOACH

Erika Van den Hauwe

Een gezonde geest in een gezond lichaam, dat is toch wat iedereen nastreeft? 

Spijtig genoeg is deze levenswijze in onze huidige tijd niet makkelijk om te bekomen. Niet alleen door tijdsgebrek, maar ook de verwerking van voeding kan een invloed hebben op onze inname van voedingsstoffen. Voeding moet alsmaar sneller en groter worden geproduceerd, we importeren groenten en fruit van de andere kant van de wereld of kiezen voor voorverpakte producten wegens tijdsgebrek. Dat is op zich geen schande en helemaal te begrijpen. Maar deze intensieve landbouw, manier van transporteren, de aanwezigheid van toxische stoffen en manieren van bewaren, zorgt er soms voor dat essentiële voedingsstoffen minder aanwezig zijn in onze verse producten in vergelijking met vroeger. Het liefst kiezen we altijd voor een gevarieerde verse voeding, dit in combinatie met regelmatige beweging, stressreductie, optimaliseren van ons bioritme. Maar dan nog kan dit gecombineerd worden met voedingssupplementen.

Click op logo voor meer info

Haar Laser Team

Cathy Banckaert

Cathy, verpleegkundige / lasertherapeute, gebruikt de praktijkruimte op woensdagen.

Cathy maakt deel uit van een dynamisch team van 3 verpleegkundigen, gespecialiseerd in definitieve laserontharing. Reeds meer dan 10 jaar werken zij als collega's lasertherapeuten samen en zijn dus als groep heel goed op elkaar ingesteld. Ze zijn allen zelfstandig en werken op verplaatsing bij hun vaste instituten en dokterspraktijken. In jouw instituut komt dus steeds jouw zelfde vertrouwde verpleegkundige.

Wat doen ze:

Medische laserbehandelingen voor een permanente ontharing.

Click op logo voor meer info.