Overslaan en naar de inhoud gaan

Dag Pieter-Jan.

Eerst over chiropraxie algemeen.
40 jaar geleden had ik een zweepslag (whiplash) door een auto-ongeval, met rugpijn als gevolg. Uiteindelijk durfde ik amper nog te gaan slapen wegens de helse pijn die ik bij het ontwaken in mijn rug zou voelen. In het toenmalig “akademisch” ziekenhuis konden ze mij telkens kortstondig helpen met gewone kinesitherapie. Maar het toenmalig diensthoofd verklapte mij dat dat eigenlijk niet veel meer was dan een aspirientje.
Toen kwam ik terecht bij een huisarts die zich specialiseerde in natuurgeneeskunde. Hij verwees mij naar een chiropractor, compleet nieuw voor mij, die systematisch mijn probleempunten behandelde.  Ik overdrijf misschien als ik zeg dat ik mij herboren voelde, maar het scheelde toch niet veel.  Ik kon weer zonder vrees gaan slapen, en in de auto kon ik weer zonder moeite achteromkijken.
Sindsdien liet ik mij geregeld behandelen,  tot mijn chiropractor in pensioen ging. Langzaamaan kwamen de oude kwalen terug, niet meer zo erg als vroeger, waarschijnlijk dank zij de joga. Én beweging. Nee, niet “joggen”.  Bespáár mij dat !  Op mijn leeftijd moet ik zuinig zijn met mijn knie- en heupgewrichten.   
Maar toch, het was niet meer wat het kon zijn. Tot ik terecht kon bij Pieter-Jan. Zijn benadering was enigszins verschillend van die van mijn vorige therapeut, maar hij slaagde er hoe dan ook in alles in mijn oude lijf weer los te krijgen, en ik kan weer pijnloos bewegen en slapen, zoals het hoort !  Ja, ook voor mensen op mijn leeftijd.
Het leven gaat voort.

RM, 81 jaar jong, (Naam bekend bij de praktijk.)

Chiropractor Gent

Maak online uw afspraak bij chiropractor Pieter-Jan Beckx in de praktijk te Gent.